RV trading cz, s.r.o.

velkoobchod se stavebními doplňky

252 19 Chrášťany u Prahy, Za tratí 235

maloobchod, vzorkovna, výdejna E-SHOPu

POZOR - PŘESTĚHOVÁNO

od 22.3.2021 nás najdete v Chrášťanech u Prahy - pro více informací klikněte zde

Ve čtvrtek 28.10.2021 a v pátek 29.10.2021 máme ZAVŘENO.

Recenze na zboží

Máte-li zkušenost s použitím zboží, které jste u nás zakoupili, podělte se s ostatními o své poznatky. Nové recenze prosím pište na náš mail info@rvtrading.cz a připojte vhodné fotografie. Vaši recenzi zveřejníme co nejdříve.

Vaše recenze:

27.4.2020 23:12:18 - Adam K. - Aplikace terčů

Po nákupu nemovitosti u nás vyvstal problém, jak zařídit plochu dvora. Zpevněná plocha byla tvořena nesourodou betonovou vrstvou, která nevyhovovala zejména z estetického hlediska. S ohledem na spád, nerovnosti a místy zvýšené nášlapné plochy, jsme nakonec přistoupili k aplikaci terčové dlažby. Tomuto kroku předcházela zejména finanční rozvaha, která s ohledem na právě zmíněné nerovnosti prokázala, že slinutá keramická dlažba na plastových terčích bude, i přes na první pohled vysokou jednotkovou cenu, nakonec variantou prakticky nejlevnější a s nejvyšší estetickou hodnotou. Dovoluji si podotknout, že s pokládkou na terče a celkově s pokládkou dlažby jsme měli pramalé zkušenosti.

Prvotní strach z objednání správného typu a počtu terčů se rozplynul po návštěvě RV Trading, kde si můžete nakoupit libovolné množství terčů, a pokud nejsou poškozené, tak je můžete i bezplatně vrátit. Další věcí byla volba vhodného typu, kdy za pomoci pana Říhy jsme během krátké diskuze zvolili, dle přibližně naměřené výšky úrovně nového povrchu, vhodnou skladbu terčů pro naši aplikaci. Vybrány byly jak nízké gumové terče pro vyvýšená místa, stohovatelné terče pro rovinaté oblasti a nakonec tři různé výšky rektifikačních samonivelačních terčů. Celkový počet jsme raději mírně navýšili, aby nedošlo k tomu, že dlažbu položíme jen z poloviny a budeme se muset vydat znovu pro terče.

Samotná pokládka byla poměrně jednoduchá. K práci je potřeba vodováha, metr a dlouhý provázek. Těmito prvky si vyznačíte rovinu a přibližné rozložení terčů. Vhodné je začít u nejrovnější stěny či v pravidelném rohu, a následně můžete pokračovat dle do prostoru. Prvních pár metrů dlažby trvalo nejdéle, nicméně po založení šlo vše mnohem rychleji. Zpětně velice kvituji nákup klíče pro nastavení terčů. Veškerá manipulace byla díky tomu rychlá a velice přesná. Dlažbu lze tímto způsobem položit i v jednom člověku, asistence skutečně není nutná. Téměř šedesát metrů dlažby se podařilo položit během dvou dnů, přičemž následné dořezy se dají realizovat taktéž poměrně rychle. Díky tomu se opět celá realizace zlevňuje. Během pokládky se objevila nutnost opravy hydroizolace již překryté části, a tak bylo nutno přistoupit k demontáži dlažby, což proběhlo rychle a naprosto bez problému. Opětovné položení bylo poměrně jednoduché, jen bylo potřeba dávat pozor na distanční kolíky samonivelačních hlavic, které mohou být při neopatrné manipulaci uraženy díky vysoké váze dlaždice.

Po dokončení byly přebytečné terče, cca 20 % vráceny do RV Trading a navíc byly dokoupeny ještě gumové antivibrační podložky. Ty bych jednoznačně doporučil, jelikož keramika má tendenci při došlapu mírně "zvonit". Použití zmíněných podložek tento efekt významně potlačilo. Dlažba na terčích s sebou nese skutečně mnoho výhod. Ať už je to snadná pokládka, možnost vedení inženýrských sítí se snadnou přístupností pod dlaždicemi nebo snadná údržba, terčová dlažba je skutečně rozumnou a hodnotnou volbou pro terasy, nádvoří etc.

Velké díky patří firmě RV Trading a zejména panu Říhovi, který svým aktivním a odborným přístupem celou realizaci velmi zjednodušil. Všem vřele doporučuji.


podstavec PRAKTIK J


podstavec PRAKTIK J


podstavec PRAKTIK J s gumovou protihlukovou vložkou


terč KLASIK s vyrovnávacími podložkami


hadice zůstane trvale umístěná v prostoru pod dlaždicemi


podstavec PRAKTIK J na okraji a montážní klíč


podstavce PRAKTIK J na okraji


podstavce PRAKTIK J na okraji


podstavce PRAKTIK J - pohled z boku

Vážení zákazníci, Výdejní místo našeho e-shopu zůstává nadále otevřeno! Jsme tu pro vás. Samozřejmostí je také možnost bezkontaktního doručení až k vám domů.

Vážení zákazníci, od 19.10.2020 u nás dochází k organizačním změnám. V naší činnosti pokračujeme pod hlavičkou společnosti RV trading cz, s.r.o. Jejím jménem jedná Ing. Michal Matějček a společně s kolegy Radkem Říhou, Danielem Hruškou a Sašou Ananitchem vám jsme nadále plně k dispozici. Více podrobností o našem týmu naleznete v kontaktech.

Přečtěte si články

Zelená střecha rychle a jednoduše

Dřevěná terasa rychle a jednoduše

Aktuality

5.10.2020 - Doprodali jsme přívěšky na klíče

Právě jsme doprodali poslední přívěšky na klíče a tomuto sortimentu se již nebudeme věnovat.

5.8.2020 - Nový článek - zelená střecha rychle a jednoduše

Na střeše můžete mít zeminu s rostlinami, ale je třeba se postarat o odvedení přebytečné vody.

22.5.2020 - Nové podstavce RAPID MAX

Od května 2020 máme skladem také podstavce RAPID MAX, takže nyní se dostanete se čtyřmi podstavci a bez použití nástavců do výšky 18 až 220 mm. Původní podstavce RAPID a nástavce máme i nadále v nabídce jako druhou variantu.

23.3.2020 - Nové opatření proti šíření koronaviru v Itálii

Protože většina našeho sortimentu tvoří zboží z Itálie, sdělujeme Vám, že od 23.3.2020 do 3.4.2020 je v Itálii pozastavena činnost všech průmyslových a komerčních provozů. Výroba zboží, které máme u výrobců objednané, se zřejmě zpozdí o těchto 12 dnů.

23.3.2020 - Opatření proti šíření koronaviru v naší provozovně

Dokud nám nezakážou pracovat, budeme i nadále vyřizovat všechny objednávky. Těm odběratelům, kterým běžně zboží zavážíme, nyní posláme zásilky s využitím přepravních služeb PPL a TOPTRANS. Osobní odběr je možný s tímto omezením: Vstup do provozovny je zakázán. Zákazník vybavený minimálně rouškou zazvoní na zvonek, sdělí objednávku a zboží mu připravíme před provozovnou. Kdo u nás nenakupuje na převodní příkaz může platit hotově nebo kartou.

Zobrazit aktuality podle roku:

2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002